Om oss

Vilka är vi?

Vi på DSS Parts har som mål att bli Sveriges bredaste leverantör för nya bilreservdelar samt biltillbehör till de allra flesta bilmodeller. Vi samarbetar med ledande europeiska leverantörer för att ge dig som kund den bästa kvalitén till det bästa priset. Vi jobbar hela tiden aktivt med att bygga ett ännu bredare sortiment, skapa en ännu bättre tillgänglighet och lockande priser.

Vi har många års erfarenhet och har djup kunskap om vårt område. Som kund hos oss har du många fördelar. Att handla hos oss är både enkelt, tryggt och smidigt. Vi har ett stort sortiment att välja från, även reservdelar som andra inte har.

Behöver du hjälp att hitta rätt del? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Personlig service

Kundernas åsikter har stor betydelse för oss för att vi ska kunna utvecklas som företag och ge så bra service som möjligt. Känner du dig osäker om delen passar din bil? Låt oss kontrollera mot en originaldatabas för att säkerställa att delen passar din bil. Vi har rätt verktyg för att enkelt plocka fram alla reservdelar som passar just din bil till dem flesta modeller. Vänligen kontakta oss med ditt registreringsnummer för att få ett prisförslag på just den delen som du söker. Vi erbjuder gratis leverans inom Mälardalen, och leverans mot porto i övriga Sverige. Hos oss är både privatpersoner och företag välkomna att handla hos oss.

Våra

mål

Snabb leverans

Snabba leverans vanligaste artiklar finns för omgående leverans.

Personlig service

Vi värdesätter vår personliga service och tar gärna emot beställningar via telefon eller mejl.

Kvalitetsprodukter

Stort utbud av reservdelar mer än 400 kända varumärken, över 1.000.000 artiklar.